Ahoj,

máme u nás ve firmě prostor pro další parťáky, ofiko se této pozici říká eCENTRE konzultant.

Ale bacha, nejedná se jen o pracovní pozici, ale také o příležitost stát se součástí komunity, jejímž hlavním zaměřením je pečovat v prvé řadě o lidi, kteří ji tvoří. Jak bychom mohli být klientům k užitku, kdybychom se sami brodili v nepohodě?

Více se o našem přístupu dozvíš na našem webu tady https://ecentre.cz/pridejte-se/

3 hodiny pracovního týdne jen pro Tebe

Už teď jsou tři hodiny pracovního týdne plně vyhrazeny pro každého, kdo se chce protáhnout (jóga), střihnout, stopnout před víkendem tok pracovních myšlenek a vyčistit si hlavu (meditace). 

Jestli máš nějaký záměr, co bys chtěl/a do života dostat, co zatím nemáš, můžeš naskočit do Programu pro podporu individuálních záměrů, kde už bude na tobě, jakého cíle budeš chtít dosáhnout.

Klidně to může být:

  • pohnout s vylepšením kondice
  • zlepšit stav nějaké vleklé chronické nemoci (vysoký krevní tlak, cukrovka, alergie, úzkosti, migrény…..)
  • dostat do života více peněz
  • vnímat stres a vědět, jak s ním pracovat
  • jak dávat bacha „na vyhoření“, apod.

Masáže, koučink a biorezonance, kdykoliv potřebuješ

Kromě tohoto programu můžeš využívat masáže, koučink, biorezonanční terapii. V blízké budoucnosti máme namířeno načtyřdenní pracovní týden, ať na podobné aktivity má člověk v eCENTRE celý placený den.

Žádaná služba, která šetří peníze i starosti

A protože bez aktivity by byl život nudný a bez „prachů“ ještě víc…… 😊, tak tvoříme pro naše klienty službu, v rámci které se staráme o to, co je pro většinu lidí „opruz“: za co možná nejmenší peníze a klid pořizovat elektřinu, plyn, nebo zjistit, jestli by se nevyplatila fotovoltaika nebo tepelné čerpadlo a kde na to vzít nějaký dotační „krejcar“. Mrkni sem https://ecentre.cz/ .

Je jasné, že dodavatelé dají příznivější ceny a podmínky eCENTRE, které se zeptá za 20.000 klientů, než když tam přijdeš sám s jedním rodinným domkem, firmou nebo menší obcí.

Co by Tě bavilo nejvíce?

V eCENTRE máme obchodní oddělení se třemi středisky:

  • první řeší obsluhu klientů po telefonu (porovnání cen, vysvětlení všeho potřebného pro klid duše klienta a co možná jeho nejnižší peníze za energie) 
  • druhé oddělení jezdí po městech, obcích, středních firmách, kde jim představí porovnání jejich aktuálních cen s cenami, které máme k dispozici my, a jestli by se jim vzhledem k jejich objemům nevyplatila FTV nebo tepelné čerpadlo. 
  • třetí oddělení se stará o 27.000 odběrných míst našich stávajících klientů, kde jim pravidelně zhruba co dva roky porovnáváme ceny, aby neplatili „více než je zdrávo“.

Ve III. pilíři naší podnikové strategie, kterou už sis určitě prostudoval/a na našem webu, máme cíl výdělku pro konzultanty v eCENTRE pětinásobek minimální mzdy. Konverze fungují, někteří kolegové již na to dosáhli, role-pozice v eCENTRE mají tento a vyšší potenciál. No a v tomto našem malém ale zábavném „cirkusu“ máme volné role-pozice ve všech třech střediscích.

Rozhodnutí je na Tobě. Všechno ostatní se naučíš!

Pokud jsi dočetl/a až sem, to nejdůležitější pro Tebe je:

  • Zeptat se teď sám sebe, jestli chceš něco dělat. 
  • Zeptat se sám sebe, jestli chceš něco jiného, než máš teď. Třeba, že se chceš více věnovat sobě samému, chceš si „porovnat život“, chceš změnu, chceš se věnovat svému zdraví, chceš vypadnout z rutiny, začíná ti přihořívat „vyhoření“ a chceš se ho zbavit, snížit bláznivou touhu po bláznivých výkonech (bacha neplést si to, že nechceme „velké zábavné dílo“), nebrat stres jako standard, pobrat, že život není jen „robota“, apod.
  • Pak je třeba si sednout a uvědomit si, co Ti jde nebo co Ti dělá radost a dobrý pocit. Když se podíváš „za sebe“, co chceš rozvíjet, co chceš uplatnit, co chceš tvořit / vytvořit.
  • Když se podíváš na webwww.ecentre.cz , tak zjistíš, co zhruba děláme. To Ti už bude stačit k tomu, abys zvedl telefon, napsal email (kontakt na Pavla Besedu viz níže) a přišel sis případně pro detailnější info, jestli výše uvedené splňuje tvoji představu o naskočení na palubu našeho vlaku.
  • Jinými slovy, přijď si zodpovědět svou otázku, jestli chceš spolu s námi přikládat pod kotel našeho vlaku a pěkně se svézt 😊
  • Všechno ostatní se naučíš!!!!!

Víťa Grygar
zakladatel eCENTRE

Pokud Tě práce a život u nás zaujaly, kontaktuj Pavla :).

Pavel Beseda
Koordinátor týmu

pavel.beseda@ecentre.cz