Práce u nás je vždy o lidech. Ať už instalujeme nový systém, ověřujeme dodavatele, nebo řešíme naléhavé situace klientů, výsledek je vždy takový, jaký je přístup našich lidí. O to více nás vždy těší krásné zpětné vazby našich klientů. Tímto bychom za firmu rádi poděkovali nejen paní Evě za krásnou referenci, ale především také naši kolegyni Martině Snozové, vedoucí interního obchodu, která je zárukou kvality našich služeb právě při komunikaci především s novými klienty. Stejně jako další kolegové však často řeší právě nečekané a pro klienty naléhavé situace. Děkujeme za krásnou práci. 🙂

„Asi před 15 lety jsme se s bratrem dozvěděli, díky internetu, o existenci eCENTRE  a souvisejících  možných úsporách v oblasti energetiky pro domácnosti.  Okamžitě jsme navázali kontakt a stali jsme se stálými zákazníky nepřetržitě celá léta. Za celou dobu jsme skutečně ušetřili poměrně značnou částku financí a navíc komunikace s pracovníky eCENTRE byla vždy naprosto bezproblémová.

Problém pro mne nastal v momentě, kdy bratr zemřel a všechny bratrem  výhodně  uzavřené smlouvy  prostřednictvím eCENTRE  pozbyly  platnosti. Po léta z bezproblémové spolupráce ze strany  pracovníků eCENTRE  se však stala, zejména díky paní Martině Snozové, neuvěřitelně milá a vstřícná spolupráce, která pro ni jistě znamenala značné vícepráce.  Jejího celkového úžasného přístupu, vč. rychlého  vyřešení  mé nelehké situace k mé spokojenosti během pouhých pár dní,  si skutečně nesmírně vážím.

Eva Kurcabová

klientka

Martina Snozová
vedoucí oddělení interního obchodu

Chceš se stát součástí eCENTRE?

Věnuj 3 minuty k vyplnění dotazníku níže a my Tě budeme brzy informovat o nových pozicích u nás. 

Budeš mezi prvními, kdo se o nové pozici dozví! Nenechej si to ujít.