Představte si, že každým otočením vypínače světla nejen rozsvítíte pokoj, ale také svůj rodinný rozpočet. Možná to zní jako fantazie, ale realita je taková, že téměř 3,5 milionu domácností v České republice stále platí za elektřinu zbytečně vysoké částky. A přitom stačí tak málo — malý, ale zásadní krok k výhodnější smlouvě. To je cesta k lepší energii a k tomu, abyste z vaší peněženky přestali vyhazovat peníze za drahou elektřinu!

Jaký je ten tajemný trik?

Jednoduchý! Podívejte se na smlouvu, kterou máte. Pokud je na dobu neurčitou, právě teď zřejmě utrácíte mnohem více, než musíte. 

Za první pololetí roku 2024 byla průměrná cena elektřiny u těchto smluv šokujících 4 791 Kč/MWh, zatímco u smluv na dobu určitou přes eCENTRE zůstávala v roce 2024 stabilní na 3 290 Kč/MWh. A to je teprve začátek. I když cena u smluv na dobu neurčitou od července mírně klesla na 4 350 Kč/MWh, pořád je to o stovky korun více za každou spotřebovanou megawatthodinu!

Ale nemusíte být ztraceni v tomhle bludišti vysokých účtů. Můžete snadno nalézt cestu ven a ušetřit tisíce korun ročně. Co takhle mít stabilní a férovou cenu, která se nezmění a která vám otevře dveře k něčemu lepšímu?

Jak velká je ta změna? Stačí malý skok a máte v kapse tisíce!

Představte si, že každý rok spotřebujete přibližně 6 MWh elektřiny. Pokud byste místo drahé smlouvy na dobu neurčitou měli smlouvu na dobu určitou, ušetříte za období od ledna 2024 do března 2025 téměř 14 000 Kč. A teď pozor – co si za tyto peníze můžete pořídit?

  • Rodina s dětmi? Možná si dopřejete víkend plný zábavy v aquaparku nebo konečně pořídíte herní konzoli, po které vaše děti tak dlouho touží. Všechno je najednou o něco dostupnější.
  • Důchodce? Co třeba každodenní čerstvé ovoce nebo pohodlné křeslo, které vám zpříjemní chvíle odpočinku? Nebo dokonce nový, úspornější spotřebič, který vám ušetří ještě více do budoucna.

Tyto peníze mohou být vaším malým zázrakem, který přemění běžné dny na příležitosti k radosti.

Kouzlo smlouvy na dobu určitou

Smlouva na dobu určitou je jako stabilní kouzelná hůlka. Vše, co se kolem ní děje, nemůže změnit její pevnou a přívětivou cenu. Odolává nárazům tržních změn a chrání vás před jakýmkoliv zdražováním. Místo, abyste tápali ve tmě s nejasným účtem, přesně víte, kolik zaplatíte, a můžete si zbytek peněz plánovat třeba na splnění svého snu.

Magie úspor v praxi: Jak na to?

Podívejte se na graf porovnávající výdaje — uvidíte, že rozdíl je značný. V každém jednotlivém období platíte méně, když máte smlouvu na dobu určitou. Celková úspora více než 13 tisíc korun není jen abstraktní číslo, je to vstupenka k tomu, abyste si život konečně trochu zpříjemnili. A přesně tady vstupuje na scénu eCENTRE. Připraveni stát se vaším průvodcem, kteří vám pomohou najít cestu k lepší energii.

Jak to funguje? Jednoduše. Stačí se rozhodnout!

eCENTRE, a.s., je tady od toho, aby vám ukázala, že úspory nejsou žádný trik, ale realita. Jak říká Martin Valušek, ředitel společnosti eCENTRE, a.s.: „Téměř 3,5 milionů domácností je na nesmyslných cenách. Naším posláním je pomáhat domácnostem najít energii pro život, která nevyčaruje z jejich peněženky zbytečné výdaje. Naše nabídky přinášejí stabilitu a klid. Když víte, kolik zaplatíte, víte také, co si díky tomu můžete dovolit.“

Takže co dál? Je to jednoduché — rozhodněte se, že chcete změnu. S eCENTRE na své straně získáte nejen nižší cenu, ale také jistotu, že děláte správné rozhodnutí pro vaši rodinu, pro váš domov a pro váš rozpočet.

Pokud chcete zjistit více, jak by mohla vypadat vaše cesta k lepší energii, podívejte se na www.ecentre.cz a nechte se inspirovat tím, co všechno může stabilní a výhodná smlouva přinést do vašeho života.