Jak zlepšit rozpočet obce a zároveň pomoci občanům ušetřit na jejich účtech? Jak by ušetřené finance mohly využít vaše organizace? A co by udělalo v rodinných rozpočtech vašich občanů pár tisíc korun ročně navíc? Představte si, že máte možnost posílit obecní rozpočet a proměnit obec v příklad efektivity a udržitelnosti. Připojte se k našemu online setkání „Lepší energie pro obce“ a zjistěte více!

Na tomto setkání, které proběhne 23. října 2024 v 10:00 hod, vám řekneme aktuální stav a vývoj energetického trhu a představíme praktické způsoby, jak snadno a rychle realizovat energetické úspory. Dozvíte se, jaká řešení můžete ihned využít, a navíc budete mít příležitost diskutovat s kolegy starosty o jejich zkušenostech a úspěšných projektech.

Co vás čeká:

  • Inspirativní tipy pro úsporu energií ve vaší obci
  • Praktické příklady úspěšných projektů
  • Možnosti zapojení občanů do úspor
  • Posílení rozpočtu obce v souladu se zákonem snadno a rychle 
  •  Jak komunikovat možnou pomoc občanům
  • Podpora firem v obci jednoduchou cestou

Nezmeškejte tuto příležitost zlepšit hospodaření vaší obce a posílit rozpočet. Zaregistrujte se a připojte se k nám online!

Termín: 23. října 2024 v 10:00 hod
Forma: Online (odkaz na připojení obdržíte po registraci)

Registrace zde: https://forms.gle/F1mJJKFNz3jcf7VD9

Těšíme se na vaši účast a na společnou diskuzi o lepších možnostech pro naše obce!

„Obec Bolatice se společností eCENTRE spolupracuje více jak 10 let. Naše cesty se potkaly díky projektu „Města a obce občanům“, se kterým nás společnost oslovila, a který nabízel levnější energie pro naše občany. Cíl a myšlenka projektu se nám natolik líbila, že jsme se rozhodli tento projekt v naší obci zaštítit, a výsledek byl ohromující. Sám jsem se do tohoto projektu zapojil.

Díky dlouholeté spolupráci jsme se rozhodli vyzkoušet sílu sdružené poptávky i v rámci sdružení obcí Hlučínska. Díky společnému výběru a servisu společnosti máme nyní detailní přehled o našich odběrných místech a můžeme tak sami ovlivňovat náklady spojené s energiemi.

Mgr. Herbert Pavera

předseda sdružení obcí Hlučínska, starosta obce Bolatice, senátor