Nový vizuální styl, nové služby a nový směr. To je náš rok 2023 a nové možnosti v roce 2024 pro vás . O čem je řeč? O možnostech šetřit v dalších komoditách, přivydělat si s našimi službami, nebo využít unikátní benefity a programy, které vám doslova mohou změnit život. Proč? Protože změnou jsme my sami.

Nová vizuální identita

V záři jsme vás prostřednictvím sociálních sítí informovali o změně naši vizuální identity, kterou nyní postupně začleňujeme do všech forem naší práce. Tato proměna je pro nás důležitá. Představuje totiž jak vizuálně novou identitu, tak i nový směr, kterým chceme jít. Je naší změnou navenek i uvnitř.

Avšak změna v životě, osobním či pracovním, stejně jako změna v celé naší společnosti, nepřijde nikdy sama. Rozhodneme se pro ni díky nečekanému impulsu, velkému odhodlání a silnému motivu. Naším velkým motivem bylo uvědomění, že se změnila doba a lidé si víc než kdy jindy cení svého času, je pro ně důležitý worklife balance a nechtějí věnovat většinu svého života (min. 8 hodin denně) jen práci, natož takové, která je třeba nenaplňuje. A proto jsme se rozhodli pro nový přístup. 

5 pilířů prosperity

Naše změna se promítá do 5 PILÍŘŮ, o které se můžeme kdykoliv opřít a které s lidmi v eCENTRE naplňujeme. Lidé do práce nechodí jen pracovat. Jsou dny, kdy si (v rámci pracovní doby) užívají masáž, jógu, cvičení, nebo skupinový koučink zaměřený nikoliv na práci (!), nýbrž na to, co si chtějí změnit ve svém životě. Strategie 5 pilířů pomáhá jak lidem uvnitř, tak firmě jako celku, a tím i vám, klientům, a dalším partnerům. 

Těšíme se proto na příští rok, na spolupráci s vámi a na novinky, které příští rok představíme.

PF 2024

Přejeme krásné prožití vánočních svátků a úspěšný vstup do nového roku 2024, který ať je přesně takový, jaký si jej vysníte.

Vánoční provozní doba

Vážení klienti, dodavatelé a partneři,
dovolujeme si vás informovat o předvánoční a vánoční provozní době naší firmy. Děkujeme za pochopení a přejeme krásné svátky.

15.12.2023 – celofiremní dovolená

22.12.2023 – 2.1.2024 – celofiremní dovolená